Välkommen till oss, som ligger på norr i Stockholm

Här finns bra med parkeringar och det är enkelt att hitta med gps:en om du kommer med bilen. Hos oss finns behandlingar från topp till tå, och vi månar om ditt inre och yttre välbefinnande. Jag som driver salongen heter Gunnar och jag har tre utbildningar.

Med dessa erfarenheter och kunskaper kallar jag mig för kosmetolog. För mig är resultatet det viktigaste. Jag brinner verkligen för att alla mina kunder ska vara nöjda och glada efter besöket hos mig. Jag sitter gärna en extra stund efter behandlingen och hjälper dig med dina frågor. Du får också hjälp av mig när du har frågor hemma, och då fungerar sms eller Facebook utmärkt. Jag svarar så fort jag kan!

I ansiktsbehandlingarna jobbar jag med naturkosmetiska, ekologiska och biologiska produkter från Göteborg. Dessa gör verkligen underverk med huden! Kolla gärna in exempel bilderna på Facebook och Instagram. Jag och kunderna ser och känner skillnad på bara en behandling. Bra mot akne och ålderstecken. Behandlingarna är även förebyggande mot linjer, torr hud och åldersfläckar!

Behandlingar du kan få av mig är Kosmetisk tatuering/microblading. Med denna metod får du ögonbryn som ser naturliga ut med hjälp av stå tekniken, sk 3D effekt.

Ansiktsbehandlingar för olika ändamål.

Nagelförlängningnagelförstärkning och manikyr.

Jag jobbar med gele och akryl. Tid för avslappning med kortare massageeller helkroppsmassage med ansiktsbehandling. Många kunder somnar under behandlingen, vilket jag tycker är superbra! Alla behöver koppla bort stressen från vardagen!

Färgning av fransar och brynPedikyr och gel lack på tånaglarna, samt vaxning.

Hos min kollega Samantha får du väl utförd fransförlängning. Hon är utbildad och är väldigt noggrann och brinner också för att ge dig den absolut bästa upplevelsen hos oss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *